Auktion till förmån för RYCs satsning i Allsvenskan i Segling!

Runmarö Yacht Club har av medlemmen och konstnären Beje Forslund tacksamt emottagit tavlan "Seglingens väsen" för att auktioneras ut till högstbjudande. Pengarna går oavkortat till klubbens satsning i Allsvenskan i segling. Beje vill med sin gåva stötta det faktum att deltagandet i Allsvenskan handlar om kunskapsöverföring mellan mer erfarna och lite nyare kappseglare, och inte minst att unga tjejer ges lika stor plats som killarna i en annars mansdominerad sport. Stort tack Beje!

Tavlan är 80 x 60 cm

Auktionen är öppen till och med onsdagen den 4 augusti kl. 22.00

Auktionen äger rum i RYCs medlemsforum på facebook. Gå med där om du inte redan är med i gruppen. Har du inte fb be ett ombud lägga bud! Gissningsvis har någon i din närhet facebook!

Utgångsbudet är 3000 kr

Lägg ditt bud i kommentarsfältet!

(Högstbjudande kan göra upp med Beje hur tavlan avhämtas)

Nu kör vi auktion så det RYC:er !!

🙂
RYCs Seglarskola
Varje år arrangeras det seglarskola vid två tillfällen. I år är det som vanligt under vecka 28 & 30.
RYC Medlemsforum
RYCs Medlemsforum på Facebook är ett forum för alla klubbens medlemmar. Gå med i gruppen för att hålla dig uppdaterad dagligen!

Senaste från RYC

Så här gick det för RYC i Allsvenskan i Segling 2021

Kommande helg deltar RYC i kvalseglingar för att erövra en plats till nästa års omgångs av Allsvenskan i Segling. Så här gick det 2021:
Läs mer
Publiserat:
13/10/2021

Inbjudan till Höststorm Lördag 16 oktober kl. 10:00

På lördag 16/10 seglas sprintregattan “Höststorm”. Laser standard, Laser radial eller Laser 4.7 kan dela. Alla är välkomna oavsett nivå!
Läs mer
Publiserat:
4/10/2021

Tredje och sista deltävlingen i Allsvenskan i segling 2021

Följ RYCs Team Appelgren i Västerås fredag-söndag när de tävlar för att säkerställa att RYC har en plats i Allsvenskan även 2022! Vi håller tummarna!
Läs mer
Publiserat:
9/9/2021

Inbjudan till U25 J/70 Clinic 2021 i Saltsjöbaden 23-24 oktober

Är du en RYC-ungdom 15-25 år? Då har du möjlighet att delta i kul träning med J-70 båtar i Saltsjöbaden arrangerat av Svenska Seglarförbundet.
Läs mer
Publiserat:
31/8/2021

RYC Medlemsforum

RYCs Medlemsforum på Facebook är ett forum för alla klubbens medlemmar. Gå med i gruppen för att hålla dig uppdaterad dagligen!

RYC på Instagram

Att följa klubbens konto på Instagram är bästa sättet att få en inblick i klubbens verksamhet. Våra medlemmar hjälps åt med att fylla flödet med trevliga bilder och filmklipp! Kontot heter "RYC.se".
Bli medlem i RYC!
Som medlem får man ta del av en lång lista förmåner
Bli medlem