Inbjudan till Runmarö Runt 2020, lördag 25:e juli

Välkommen till 2020 års upplaga av Runmarö Runt!

Seglingen där familjebesättningarna seglar mot proffsen i avslappnad atmosfär, och alla är välkomna!

Pga pågående pandemi och de restriktioner som följer, väljer vi att ordna Runmarö Runt med färre sociala inslag, men bibehåller formatet kring själva seglingen. Det kommer att ställa lite andra krav på er som seglar då vi inte har något skepparmöte eller arrangerar prisutdelning och regattamiddag på sedvanligt vis. Information kring seglingen kommer att förmedlas senast 24/7 kl 15 på RYC's medlemsforum på facebook och på ryc.se. Det åligger seglarna att uppdatera sig därifrån.

Det kommer inte att vara möjligt att gå iland före start eller efter målgång.
(Vid nödläge finns möjlighet för små båtar vars besättning har små behov att gå iland för behovsjustering)

Start:
Väster om Forslunds brygga i Styrsvik på Nämdöfjärden, mellan två röda flaggbojar enligt omvänt SRS (Jaktstart). Första start beräknas till 10.30.
Segling runt Runmarö sker sedan enligt på facebook alt. hemsida angiven riktning
Liksom förra året kommer vi eventuellt köra med omräkning efter målgång om seglad tid skiljer sig mer än anständigt från beräknad tid.

Startavgift:
150:- , betalning innan den 20’e juli, (för senare anmälan säkerställ betalning och att anmälan är bekräftad). För icke medlemmar krävs även 250:- i medlemsavgift, samt medlemsregistring på www.ryc.se, ”Bli medlem”.

Middag med Prisutdelning
Tyvärr inställd.

Resultat:
Publiceras snarast möjligt på facebook samt RYC.se. RYC kommer att arrangera utlämning av priser på ett sätt som kommer att framgå i seglingsföreskrifterna.

Anmälan:
fyll i formulär på https://jolleskola.wufoo.com/forms/z1nrdimj0n14p69/

Inbetalning av startavgift görs på RYC’s pg 6320314-5 alternativt Swish 123 278 8925 senast den 20’e juli. Vid anmälan och betalning efter 20 juli men före 23 juli kl 24:00 måste betalning göras via Swish.

Säkerställ även att medlemsavgift erlagts enligt den information klubben sände med snigelpost i mars månad. Har du missat att betala medlemsavgiften och förlagt instruktionen, kontakta oss genast via medlem@ryc.se. Är du ny medlem så tecknas och betalas medlemskap via vår webtjänst https://www.ryc.se/bli-medlem enligt tider ovan.

Frågor besvaras av Ralph Mohlin på mohlin.ralph@gmail.com eller telefon: 070 589 81 89.

Corona föreskrift:
Tävlande ska följa de regler och rekommendationer som utfärdats av regeringen och Folkhälsomyndigheten med anledning av Corona-pandemin, samt de anvisningar som ges av Svenska Seglarförbundet eller kappseglingskommittén. En tävlande eller besättning som bryter mot detta kan straffas på det sätt protestkommittén finner lämpligt(DP). KSR 36 gäller inte för brott mot denna regel.

I enlighet med dataskyddsförordningen vill vi också tala om att vi registrerar namn och båtinformation samt fotograferar under detta event. Syftet är såklart att kunna publicera resultat och bilder på deltagarna för deltagarnas och närståendes intresse. Publicering sker på ryc.se och på facebook - RYC Medlemsforum, och eventuell nyhetsmedia om någon visar intresse.

Kommande evenemang
Det finns inga evenemang i kalendern ännu.
RYCs Seglarskola
Varje år arrangeras det seglarskola vid två tillfällen. I år är det som vanligt under vecka 28 & 30.
RYC Medlemsforum
RYCs Medlemsforum på Facebook är ett forum för alla klubbens medlemmar. Gå med i gruppen för att hålla dig uppdaterad dagligen!

Senaste från RYC

Så här gick det för RYC i Allsvenskan i Segling 2021

Kommande helg deltar RYC i kvalseglingar för att erövra en plats till nästa års omgångs av Allsvenskan i Segling. Så här gick det 2021:
Läs mer
Publiserat:
13/10/2021

Inbjudan till Höststorm Lördag 16 oktober kl. 10:00

På lördag 16/10 seglas sprintregattan “Höststorm”. Laser standard, Laser radial eller Laser 4.7 kan dela. Alla är välkomna oavsett nivå!
Läs mer
Publiserat:
4/10/2021

Tredje och sista deltävlingen i Allsvenskan i segling 2021

Följ RYCs Team Appelgren i Västerås fredag-söndag när de tävlar för att säkerställa att RYC har en plats i Allsvenskan även 2022! Vi håller tummarna!
Läs mer
Publiserat:
9/9/2021

Inbjudan till U25 J/70 Clinic 2021 i Saltsjöbaden 23-24 oktober

Är du en RYC-ungdom 15-25 år? Då har du möjlighet att delta i kul träning med J-70 båtar i Saltsjöbaden arrangerat av Svenska Seglarförbundet.
Läs mer
Publiserat:
31/8/2021

RYC Medlemsforum

RYCs Medlemsforum på Facebook är ett forum för alla klubbens medlemmar. Gå med i gruppen för att hålla dig uppdaterad dagligen!

RYC på Instagram

Att följa klubbens konto på Instagram är bästa sättet att få en inblick i klubbens verksamhet. Våra medlemmar hjälps åt med att fylla flödet med trevliga bilder och filmklipp! Kontot heter "RYC.se".
Bli medlem i RYC!
Som medlem får man ta del av en lång lista förmåner
Bli medlem