Inbjudan till U25 J/70 Clinic 2021 i Saltsjöbaden 23-24 oktober

Toppentillfälle för dig mellan 15 och 25 som vill lära dig mer om sprintsegling och J-70 som klass. För att kunna garantera bra träning behöver du ha grundläggande seglingskunskaper samt grundläggande regelkännedom och båtvana. Detta kan vara erfarenheter/kunskaper som erhållits såväl i jolle som kölbåt.

Vad är en Clinic?

Clinicen går ut på att seglare, i åldern 15 till 25, ska få en möjlighet att testa på att segla J/70 samt att få tävla ombord en kölbåt!

Behöver jag ha någon erfarenhet av J/70?

För att kunna garantera bra träning behöver du ha grundläggande seglingskunskaper samt grundläggande regelkännedom och båtvana. Detta kan vara erfarenheter/kunskaper som erhållits såväl i jolle som kölbåt.

Var och när är det?

Helgen äger rum från och med lördagen 23/8 09:00, till söndagen 24/8 ca 16:00. Vi kommer vara vid KSSS, Saltsjöbaden, Stockholm.

Boende och mat?

Vi kommer att bo i KSSS lokaler. Mat ingår (lördag lunch och middag samt frukost och lunch på söndagen).

Vad kostar det?

500 kr/deltagare

Var kan jag anmäla mig och läsa mer?

https://educationwebregistration.idrottonline.se/.../1514403

RYCs Seglarskola
Varje år arrangeras det seglarskola vid två tillfällen. I år är det som vanligt under vecka 28 & 30.
RYC Medlemsforum
RYCs Medlemsforum på Facebook är ett forum för alla klubbens medlemmar. Gå med i gruppen för att hålla dig uppdaterad dagligen!

Senaste från RYC

Förarintygskurs på Hembygdsgården

Nu kan du anmäla dig till förarintygskurs. Alla medlemmar är välkomna. RYCs ungdomar (medlemmar 15-26 år) sponsras av klubben!
Läs mer
Publiserat:
18/5/2022

Träningshelg i kölbåt för RYC-Ungdom

Välkomna på träningshelg i kölbåt 27-28/8! Två dagar dagssegling tillsammans med andra RYC-Ungdomar med möjlighet att ta intyg i båtpraktik.
Läs mer
Publiserat:
17/5/2022

Segla Runmarö Runt 30 juli

Anmälan ligger öppen för årets Runmarö Runt. Trevlig SRS-segling för alla, både liten & stor, proffs eller nybörjare. Med jaktstart blir det extra kul
Läs mer
Publiserat:
8/5/2022

Nu är alla anmälningar öppna!

Nu ligger anmälan till årets Sjöbus, nya Försegel och RYC Seglarskola uppe.
Läs mer
Publiserat:
18/4/2022

RYC Medlemsforum

RYCs Medlemsforum på Facebook är ett forum för alla klubbens medlemmar. Gå med i gruppen för att hålla dig uppdaterad dagligen!

RYC på Instagram

Att följa klubbens konto på Instagram är bästa sättet att få en inblick i klubbens verksamhet. Våra medlemmar hjälps åt med att fylla flödet med trevliga bilder och filmklipp! Kontot heter "RYC.se".
Bli medlem i RYC!
Som medlem får man ta del av en lång lista förmåner
Bli medlem