Resultat från Höststorm

Höststorm 2020 genomfördes i stålande propaganda-väder! Med 13 Lasrar på startlinjen och lika många taggade kappseglare kunde 9 sprint-race genomföras. Fjärden utanför Jerkers udde bjöd på utmanande förhållanden. En byig sydvästvind som skiftade riktning tvingade  även de mest rutinerade rävarna till att ta fram alla ess ur rockärmen.

Vi kunde också glädjas åt ett mycket fint besök med 3 vassa seglare från vår vän-klubb, Djurö Jolleseglare. Sofia, Lorenz och Rolf visade hur det skall gå till ! Lorenz på en 3e plats totalt och Sofia med en spik i femte seglingen. Vid prisutdelningen kunde vi hylla Peter Forslund som segrare tätt följd av Fredrick Marelius på 2a plats.  Vi avslutade med mingel runt grillen,  hamburgare och dricka samt bastu för de som behövde värma sig ytterligare.

Seglingsledningen tackar alla kappseglare för strålande prestationer på banan.


RYCs Seglarskola
Varje år arrangeras det seglarskola vid två tillfällen. I år är det som vanligt under vecka 28 & 30.
RYC Medlemsforum
RYCs Medlemsforum på Facebook är ett forum för alla klubbens medlemmar. Gå med i gruppen för att hålla dig uppdaterad dagligen!

Senaste från RYC

RYC deltar i Allsvenskan i segling!

I år är det andra säsongen som RYC deltar i Allsvenskan i segling och våra duktiga kappseglande medlemmar får försvara RYC mot Sveriges bästa klubbar!
Läs mer
Publiserat:
25/5/2021

Dags för Varmbad på lördag 17 april

I år blir det traditionellt Varmbad (träningsregatta) med individuell sprintsegling.
Läs mer
Publiserat:
10/4/2021

Årsmöte via Skype

Skype-länk och information om årsmöteshandlingar och årsmötet
Läs mer
Publiserat:
1/4/2021

Påminnelse! Årsmöte på Skype och Vår-fix på Jerkers på Långfredag 2/4!

Om du vill vara med på årsmötet kl.10.15 så maila arsmote@ryc.se senast idag torsdag 1/4 för att få länk. Kl.13.00 och framåt hjälps vi åt på Jerkers!
Läs mer
Publiserat:
1/4/2021

RYC Medlemsforum

RYCs Medlemsforum på Facebook är ett forum för alla klubbens medlemmar. Gå med i gruppen för att hålla dig uppdaterad dagligen!
Bli medlem i RYC!
Som medlem får man ta del av en lång lista förmåner
Bli medlem