RYC 6:a i årets Allsvenskan i segling!

I helgen avgjordes rangordningen bland Sveriges 18 bästa kappseglingsklubbar i Västerås, den andra av två delseglingar i ett Corona-avkortat Allsvenskan i Segling.  I Västerås var det Peter Forslund som tillsammans med Tomas Hellström, Eva-Stina Forslund och Axel Forslund tog hem ett antal seglingar och efter mycket spänning och med små marginaler slutligen placerade RYC på en total sjätte-plats. Segrade gjorde KSSS, GKSS kom tvåa och Halmstad SS trea.

Här kan du se resultatet från delseglingarna i Västerås: https://bit.ly/3jY7i4R och här är totalplaceringarna: https://bit.ly/2ZgpH4P. RYCs placering innebär att deltagandet i nästa års Allsvenskan är säkrat. RYC kvalade in till Allsvenskan förra hösten och detta år är således klubbens första deltagande, som genomförts med proffsighet och bravur! Om du missade att se seglingarna live så hittar du inspelningarna från helgen här: https://bit.ly/3iarsbo

Stort grattis till båda RYC-teamen Team Appelgren och Team Forslund som gör klubben så stolta!

RYCs Seglarskola
Varje år arrangeras det seglarskola vid två tillfällen. I år är det som vanligt under vecka 28 & 30.
RYC Medlemsforum
RYCs Medlemsforum på Facebook är ett forum för alla klubbens medlemmar. Gå med i gruppen för att hålla dig uppdaterad dagligen!

Senaste från RYC

Snart dags för delsegling 2 i Allsvenskan i segling !

Den 20-22 augusti går andra delseglingen i Allsvenskan i segling av stapeln i Örnsköldsvik. RYC deltar då med team Beckvid.
Läs mer
Publiserat:
23/7/2021

Liten Minnesstund för Håkan

Den 1/8 välkomnas seglarvänner och övriga vänner till en minnestund för Håkan Forslund på Jerkers Udde.
Läs mer
Publiserat:
14/7/2021

Inbjudan till Runmarö Runt 2021 Lördag 31 juli

Välkommen till årets upplaga av Runmarö Runt! Seglingen där familjebesättningarna seglar mot proffsen i avslappnad atmosfär - alla är välkomna!
Läs mer
Publiserat:
12/7/2021

Inbjudan till Böttna Race lördagen den 17 juli

Välkomna till årets Böttna Race! Lördagen den 17 juli , skepparmöte kl.13.00. Alla är välkomna, seglare såväl som hejarklackar!
Läs mer
Publiserat:
10/7/2021

RYC Medlemsforum

RYCs Medlemsforum på Facebook är ett forum för alla klubbens medlemmar. Gå med i gruppen för att hålla dig uppdaterad dagligen!
Bli medlem i RYC!
Som medlem får man ta del av en lång lista förmåner
Bli medlem