RYC mottar generös donation

Det är med stor glädje och tacksamhet som RYC emottar en generös donation på 200 000 kronor från en person nära klubben som vill vara anonym. Styrelsen i RYC vill adressera donatorn med värme i själen och uttrycker sin stora uppskattning av den generösa donationen!
Donatorn uppskattar att ungdomsverksamheten i RYC utvecklas, gärna med fokus på kappsegling. Donatorn har också pekat på att donationen ska ses som en belöning för det goda arbete som genomförts i RYCs verksamhet under årens lopp.

Mot denna bakgrund har RYC som avsikt att skapa en tydlig plattform för att engagera och samla ungdomar till segling för nöje och genom kappsegling, under RYCs flagg. Styrelsen har påbörjat arbetet med att ta fram en handlingsplan för att utveckla ungdomsverksamheten i linje med donatorns önskemål och i enlighet med RYCs anda.

Är du, eller känner du, en ungdom som är intresserad av att segla mer eller vara ledare? Kontakta gärna styrelsenpå styrelsen@ryc.se för mer information om vår ungdomsverksamhet. Uppdatering om ungdomssatsningen sker löpande här på hemsidan.

RYCs Seglarskola
Varje år arrangeras det seglarskola vid två tillfällen. I år är det som vanligt under vecka 28 & 30.
RYC Medlemsforum
RYCs Medlemsforum på Facebook är ett forum för alla klubbens medlemmar. Gå med i gruppen för att hålla dig uppdaterad dagligen!

Senaste från RYC

RYC deltar i Allsvenskan i segling!

I år är det andra säsongen som RYC deltar i Allsvenskan i segling och våra duktiga kappseglande medlemmar får försvara RYC mot Sveriges bästa klubbar!
Läs mer
Publiserat:
25/5/2021

Dags för Varmbad på lördag 17 april

I år blir det traditionellt Varmbad (träningsregatta) med individuell sprintsegling.
Läs mer
Publiserat:
10/4/2021

Årsmöte via Skype

Skype-länk och information om årsmöteshandlingar och årsmötet
Läs mer
Publiserat:
1/4/2021

Påminnelse! Årsmöte på Skype och Vår-fix på Jerkers på Långfredag 2/4!

Om du vill vara med på årsmötet kl.10.15 så maila arsmote@ryc.se senast idag torsdag 1/4 för att få länk. Kl.13.00 och framåt hjälps vi åt på Jerkers!
Läs mer
Publiserat:
1/4/2021

RYC Medlemsforum

RYCs Medlemsforum på Facebook är ett forum för alla klubbens medlemmar. Gå med i gruppen för att hålla dig uppdaterad dagligen!
Bli medlem i RYC!
Som medlem får man ta del av en lång lista förmåner
Bli medlem