Träningshelg i kölbåt för RYC-Ungdom

Välkomna på träningshelg i kölbåt 27-28 Augusti med RYC-Ungdom!

Två dagar dagssegling med start från Runmarö. Under helgen kommer vi tillsammans med andra RYC ungdomar att segla kölbåt och erbjuder intyg i Båtpraktik.

För båtpraktikintyg går vi bland annat igenom båtens säkerhetsutrustning, navigerar och övar tilläggning och losskastning. Vi gör en gör en enkel man-över-bord-övning och pratar säkerhet ombord. De praktiska kunskaperna prövas av NFB auktoriserad förhörsförrättare och ett intyg registreras.

Träningshelgen och Båtpraktik är avgiftsfritt för RYC-Ungdom (endast en anmälningsavgift på 300kr tillkommer). 8 deltagare, först till kvarn!

Anmälan hittar ni HÄR

Kontakta ungdomskommitten@ryc.se för frågor!

RYCs Seglarskola
Varje år arrangeras det seglarskola vid två tillfällen. I år är det som vanligt under vecka 28 & 30.
RYC Medlemsforum
RYCs Medlemsforum på Facebook är ett forum för alla klubbens medlemmar. Gå med i gruppen för att hålla dig uppdaterad dagligen!

Senaste från RYC

Böttna Race - för alla

Mysig familjekappsegling för stor och liten 16 juli. SRS-segling på skärgårdsbana mellan Kanan & Gråskärsfjärden. Optimistbana nära land.
Läs mer
Publiserat:
29/6/2022

Runmarö Runts regattamiddag är tillbaka!

Med ett par års uppehåll gör nu RYC:s Runmarö Runt-middag på Svängen ”come back”.
Läs mer
Publiserat:
28/6/2022

Förarintygskurs på Hembygdsgården

Nu kan du anmäla dig till förarintygskurs. Alla medlemmar är välkomna. RYCs ungdomar (medlemmar 15-25 år) sponsras av klubben!
Läs mer
Publiserat:
18/5/2022

Träningshelg i kölbåt för RYC-Ungdom

Välkomna på träningshelg i kölbåt 27-28/8! Två dagar dagssegling tillsammans med andra RYC-Ungdomar med möjlighet att ta intyg i båtpraktik.
Läs mer
Publiserat:
17/5/2022

RYC Medlemsforum

RYCs Medlemsforum på Facebook är ett forum för alla klubbens medlemmar. Gå med i gruppen för att hålla dig uppdaterad dagligen!

RYC på Instagram

Att följa klubbens konto på Instagram är bästa sättet att få en inblick i klubbens verksamhet. Våra medlemmar hjälps åt med att fylla flödet med trevliga bilder och filmklipp! Kontot heter "RYC.se".
Bli medlem i RYC!
Som medlem får man ta del av en lång lista förmåner
Bli medlem