Träningshelg i kölbåt för RYC-Ungdom

Välkomna på träningshelg i kölbåt 27-28 Augusti med RYC-Ungdom!

Två dagar dagssegling med start från Runmarö. Under helgen kommer vi tillsammans med andra RYC ungdomar att segla kölbåt och erbjuder intyg i Båtpraktik.

För båtpraktikintyg går vi bland annat igenom båtens säkerhetsutrustning, navigerar och övar tilläggning och losskastning. Vi gör en gör en enkel man-över-bord-övning och pratar säkerhet ombord. De praktiska kunskaperna prövas av NFB auktoriserad förhörsförrättare och ett intyg registreras.

Träningshelgen och Båtpraktik är avgiftsfritt för RYC-Ungdom (endast en anmälningsavgift på 300kr tillkommer). 8 deltagare, först till kvarn!

Anmälan hittar ni HÄR

Kontakta ungdomskommitten@ryc.se för frågor!

RYCs Seglarskola
Varje år arrangeras det seglarskola vid två tillfällen. I år är det som vanligt under vecka 28 & 30.
RYC Medlemsforum
RYCs Medlemsforum på Facebook är ett forum för alla klubbens medlemmar. Gå med i gruppen för att hålla dig uppdaterad dagligen!

Senaste från RYC

Årskrönika 2022

Isarna smälter, snart årsmöte och sen hissade segel! Men först, en återblick på året som gått! Läs vår årskrönika om RYC 2022!
Läs mer
Publiserat:
24/3/2023

Årsmöte & Vårfix på Jerkers Långfredag

Missa inte Årsmötet på Långfredagen 10.15 eller vårfixet på Jerkers där efter!
Läs mer
Publiserat:
14/3/2023

Nu är anmälan till RYC Seglarskola 2023 öppen!

Nu ligger anmälan till kommande sommars seglarskola uppe.
Läs mer
Publiserat:
11/12/2022

Rapport från kvalet till Allsvenskan

Team RYC kämpade hårt och var ett nålsöga från att kvala in till nästa års Allsvenskan i Segling. Läs rapporten från Marstrand här!
Läs mer
Publiserat:
20/10/2022

RYC Medlemsforum

RYCs Medlemsforum på Facebook är ett forum för alla klubbens medlemmar. Gå med i gruppen för att hålla dig uppdaterad dagligen!

RYC på Instagram

Att följa klubbens konto på Instagram är bästa sättet att få en inblick i klubbens verksamhet. Våra medlemmar hjälps åt med att fylla flödet med trevliga bilder och filmklipp! Kontot heter "RYC.se".
Bli medlem i RYC!
Som medlem får man ta del av en lång lista förmåner
Bli medlem